Wholesale

Wat leuk dat je interesse hebt om onze producten in jouw winkel te verkopen! We zijn altijd op zoek naar mooie samenwerkingen. Hieronder lichten we graag ons merk en onze groothandel werkwijze toe. Mocht je denken dat wij een match zijn en geïnteresseerd zijn in (door)verkoop van onze producten, neem dan even contact met ons op via contact@klipoorbellen.com. We gaan dan graag het gesprek met je aan.

Over Klipoorbellen.com
Klipoorbellen.com is de go-to store voor iedereen die oorbellen wil dragen zonder (extra) piercings te laten schieten. Onze Klipoorbellen zijn dé oplossing voor mensen met allergieën, uitgescheurde of vaak ontstoken piercings, twijfel of angst voor piercen en iedereen die geen permanente gaatjes in zijn of haar oren wil maar toch oorbellen wil dragen. Al onze items in onze webshop zijn oorbellen zonder piercing - clipoorbellen of earcuffs - en te dragen door iedereen; met én zonder piercing al in het oor.
Inmiddels zijn onze grootste markten Nederland, België en Duitsland en liggen onze Klipoorbellen ten toon in een aantal fysieke winkels in deze landen. We zijn altijd op zoek naar toffe nieuwe winkels die aansluiten bij ons merk. 

Bestellen
Onze Wholesale klanten kunnen winkelen via het bestelformulier wat per kwartaal wordt toegezonden via onze Wholesale Newsletter. In deze mail informeren wij je over de nieuwste aanwinsten van het komende kwartaal. Ook ontvang je hierbij een bestelformulier. Wil je tussentijds je voorraad aanvullen? Dan kan dat ook middels het formulier.

Minimale bestelbedrag
De minimale bestelwaarde per bestelling is 300 euro per bestelling (inclusief verzending). De levertijd is 4 weken. 

Doorverkoop
Onze Klipoorbellen mogen alleen tentoongesteld worden in fysieke winkels op de door ons aangeleverde rekjes met merknaam en bijgeleverde kaartjes in zicht en  voor de door ons aangegeven minimale prijs worden verkocht. De Klipoorbellen mogen niet onder een andere merknaam worden verkocht. 

Interesse?
Leuk! Neem dan contact met ons op via contact@klipoorbellen.com.